Rob79 Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Cześć. Potrzebuję błotników do Gianata fastroad, opony 700x32c. Muszą być pełne i co najważniejsze nie telepać przy szybkiej miejskiej jeździe. Mogę jej założyć na sezon jesienno - zimowy,nie muszą być szybko demontowane. Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Polecam SKS Bluemels lub Longboard z gumowymi chlapaczami- będziesz miał suche buty. Szerokość dobierasz do opon. Podstawa to każdy błotnik ma przynajmniej 3 pkt podparcia. Daje to świetną stabilność nawet w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 SKS Bluemels, w tym przypadku 45mm plus na własną rękę dorzucić sobie z przodu jakiś chlapacz. Bluemels Matt są według mnie mniej sztywne a ciężki chlapacz powoduje dodatkowo że mniej stabilne i trochę się wyginają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Żebym to wiedział 2 dni temu... Kupiłem i założyłem w sobotę, wczoraj pierwsza jazda i momentami wpadały w "rezonans". Nie wiem czy to kwestia szerokości (w mieszczuchu mam 65mm błyszczące, nowe 53mm matowe) czy wersji matowej. Na plus tych nowych, że końcówki prętów zrobili bardziej gumowe, łatwiej je założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Według mnie wersji matowej. Te błyszczące, z twardszego i sztywniejszego (takie przynajmniej mam wrażenie) tworzywa miałem w wersji taniej (Routing) i droższej (Bluemels) i problem nie występował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob79 Napisano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob79 Napisano 4 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Zefal Paragon C40 40mm co o tym modelu sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 TANDETA PRZY SKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Paragony tandeta ? To chyba najlepsze, pełne błotniki jakie miałem przez ostatnie 30 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.