hawkeye Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Cześć. Proszę o polecenie serwisu w Poznaniu, na pełen posezonowy przegląd roweru (m.in. centrowanie kół). Dotychczas od nowości wszystko robiłem sam, ale zebrało się kilka spraw z którymi nie mogę sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Tutaj możesz oddać na spokojnie https://www.facebook.com/Adrian-Naprawia-serwis-rowerowy-101593981416807/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpiwowarczyk Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Cześć! Moglibyście polecić serwis znający się na piastach wielobiegowych? Jestem od kilku dni posiadaczem takiego roweru. Zdecydowaną większość serwisu ogarniam sam, ale piasty nawet się nie tknę, więc chciałbym zawczasu znaleźć jakiś fajny serwis, który będzie ją serwisował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien7 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Nikt nic nie doradzi? Odświeżam powyższe pytanie, bo właśnie przydałby mi się serwis piasty Alfine 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpiwowarczyk Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Ja, koniec końców, wyszukałem najbliższy mi serwis na stronie https://www.shimanoservicecenter.com/pl/ , bo stwierdziłem, że może to być jakaś gwarancja fachowości w temacie piast wielobiegowych. Wybrałem Centrum Rowerowe Hetmańska. Okazało się, że serwis był niepotrzebny, a "przeskakiwania" w napędzie były związane z wyrobieniem karbonowej zębatki (mam napęd na pasku Gates'a), którą kupiłem i wymieniłem we własnym zakresie. Chłopaki zdiagnozowali to po dwóch godzinach po zawiezieniu roweru. Co ciekawe, po godzinie zdążyli do mnie zadzwonić, bym przyjechał i zabrał akumulator od przednich lampek, bo nie może zostać u nich na noc taki potwór-samoróbka (pakiet 6 ogniw 21700 dający napięcie 14,4V). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien7 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego I dokładnie tak też chyba zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi