abdesign Napisano 1 Października 2021 Napisano 1 Października 2021 Regulatory napięcia linki przerzutek w szosie przy kierownicy to wszyscy szosowcy kojarzą. Zdjecie zresztą wrzucam. I moje pytanie: potrzebuję zgrabniejszych czyli węższych/mniejszych bo mam strasznie ciasno z pancerzami. Ale wraz z miniaturyzacją nie chciałbym zbytnio tracić wygody obsługi. Drodzy koledzy i koleżanki - polećcie jakieś. Bo ja do tej pory używałem i używam tych kobył z których jestem co prawda zadowolony... No ale w jednym z rowerów po prostu nie ma na nie miejsca - źle to funkcjonuje trą się wzajemnie, dociskane są do główki - widać że to ułomne, muszą być inne bo te są za szerokie za duże. PS. Cena absolutnie nie gra roli. Mogą sobie kosztować ile chcą, byle były lekkie, małe, wygodne w obsłudze i działały dobrze. Z góry dziękuję i pozdrawiam Artur.
Gość Napisano 1 Października 2021 Napisano 1 Października 2021 Shimano? Mam, są dość małe i zgrabne, a dodatkowo wchodzi sam pancerz bez końcówek. Uważaj na wszelkiego rodzaju no name itd. Mi to dziadostwo popsuło sezon na nowym Gravelu. Non stop walczyłem z przednią przerzutką, aż się okazało że przy ruchu kierownicą, regulator sam się skręca...
Mihau_ Napisano 1 Października 2021 Napisano 1 Października 2021 Na przodzie mam jagwire, na tyle zbędny bajer https://www.sbike.pl/jagwire-regulator-jagwire-napiecia-linki-przerzutki-2szt.-o_8141.html E: linki z końcówkami
abdesign Napisano 1 Października 2021 Autor Napisano 1 Października 2021 Ja tam cenię też tył, jasne że można bez się obejść ale jak już tyłek posadzę po zmianie kół albo zwłaszcza na trenażerze i cyka bo ciut inaczej leży kaseta to jest wygodniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.