pierotez Napisano 27 Września 2021 Napisano 27 Września 2021 Słuchajcie na stronach skąpo wiadomości o czynnych trasach. Chciałem zaliczyć z przyjaciółmi single w Bielsku, Szczyrku (znowu) lub w Kasinie W. Jednak nie wiemy czy będą czynne trasy, wypożyczalnie rowerów i wyciągi. W takiej Kasinie napiszą ze tylko weekend na przykład!? Jedziemy czwartek-sobota, może ktoś kręci się w pobliżu i wie?
atari65xe Napisano 28 Września 2021 Napisano 28 Września 2021 Jeśli jest w miarę dobra pogoda to trasy i wypożyczalnie w Szczyrku i Bielsku działają do końca października. Wyciągi najlepiej sprawdzać na stronach wyciągów. Szczyrk podaje, że do 10 października wyciąg działa codziennie, potem w piątki, sobotę i niedzielę. Wyciąg na Szyndzielnię działa codziennie. W Kasinie nigdy nie byłem, nie mam pojęcia.
Tyfon79 Napisano 28 Września 2021 Napisano 28 Września 2021 Kasina nie chodzi poza weekendami bo niby dla kogo jak tam w weekendy jest tak sobie z frekwencją. Ogólnie jak widzę ludzi w górach nadal sporo więc sezon trwa a zamkną co mają zamknąć jak pojawią się grubsze przymrozki, które mam nadzieję przyjdą może w grudniu
pierotez Napisano 29 Września 2021 Autor Napisano 29 Września 2021 Ok, odebrali 🙂 W szczyrku zarezerwowany Fuel EX Carbon, w Bielsku do wyboru do koloru 😍 A Kasine najwyżej w Sobote się opędzi jak będzie czas.
pierotez Napisano 29 Września 2021 Autor Napisano 29 Września 2021 Ups, tak poza tematem. Wiecie jak ominąć te korki na trasie Wawa, bądź Otwock - Bielsko? Robią tą wielopasmówkę i na 2 biegu 2 godziny 😠
pierotez Napisano 2 Października 2021 Autor Napisano 2 Października 2021 Faktycznie najlepiej 😉 ale... Jesteśmy po wypadzie 30 - 02.10. Zaliczone: Szczyrk, Bielsko i Kasina Wielka. Czwartek w Szczyrku, na wyciągach sami do południa 😂. Bielsko-Biała ostro i strome stoki. Oprócz tego na podjeżdżałem się więcej tego dnia niż do tej pory 😅. Kasina - kto mówił że jest dla świeżaków?! Dla mie wręcz odwrotnie, dla zawodowców. Namiary są, trasy otwarte dopóki będzie pogoda 🙂 Można testować Treki, Gianty Reign, NS-y definy, Canyon-y DH. W Kasinie NS-y dostaliśmy z bardzo kiepskimi hamplami! Ledwo na bilajna szło objechać. Co tam jeszcze w pobliżu można zaliczyć: Góra Żar, Kluszkowce?
pierotez Napisano 7 Października 2021 Autor Napisano 7 Października 2021 W sobotę znowu Kasiny. Canyon Torque 180mm wystarczy czy brać od razu 2-półkowego Spendera 200mm? Chciałem przekatować Dziką i DH Mixy a na 130 NS Define średnio mi szło 🙄
pierotez Napisano 19 Maja 2022 Autor Napisano 19 Maja 2022 Słuchajcie jakie najbliższe single z wypożyczalnią na miejscu najbliżej Krakowa? Będziemy w sobotę w Krakowie. Fajne Skolnity będą otwarte ale 2,5h jazdy w 1 stronę 🙄
pierotez Napisano 19 Maja 2022 Autor Napisano 19 Maja 2022 Auu! Jechałem z okolic Krakowa prawie 2h. A więc Szczyrk/Wisła będzie podobnie 🙄
Mihau_ Napisano 21 Maja 2022 Napisano 21 Maja 2022 Kwestia o jakiej porze i z jakiego miejsca. Ja z chaty mam do Kasiny 54km więc ~godzinę jazdy (nie jadąc zakopianką). Jeśli baza wypadowa jest "w okolicach Krakowa" od zachodu to nic dziwnego, że Szczyrk/Wisła wyjdzie podobnie. Z tamtej strony masz jeszcze Babią Górę
pierotez Napisano 28 Maja 2022 Autor Napisano 28 Maja 2022 Byliśmy w Wisełce i nie żałujemy. Zielona to nieporozumienie ale niebieska (te stoły!!) i czerwona sztosiki W Kasinie W. młody by się pewnie zagubił 🙄
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.