IP68 Napisano 26 Września 2021 Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Czołem, jakiego producenta możecie polecić jeśli chodzi o luźną odzież rowerową do lasu i w góry? Mam długie i krótkie humvee, ale te pierwsze już raczej długo nie pociągną. Używam jeszcze kilku innych ciuchów Endury i nie dam złego słowa powiedzieć, ale chciałbym się rozejrzeć trochę szerzej. Czy inne firmy mają tego typu linię w swojej ofercie? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 27 Września 2021 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Decathlon ma dwa nowe modele długich spodni na mtb.| https://www.decathlon.pl/p/spodnie-na-rower-mtb-st-500-meskie/_/R-p-305555?mc=8530118&c=Czarny https://www.decathlon.pl/p/spodnie-na-rower-mtb-all-mountain/_/R-p-309674 Nie mam nie używałem, lecz jak będę w deca to na pewno przymierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IP68 Napisano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Dzięki za odpowiedź. Lubię mieć pasek i czasem na pasku multitoola, więc oba modele z Decathlonu średnio mi pasują, poza tym rzeczywiście można je wypróbować. Najlepiej ze wszystkich jeździ mi się w UTP Helikonu, ale nie dość że droższe od Humvee, to nie są przystosowane do jazdy i dość szybko się przecierają w kroku. Po ostatniej podwyżce do 299 zł trochę się najeżyłem. Pasują mi też kieszenie cargo, więc rozejrze się jeszcze za jakimiś lekkimi i niezbyt luźnymi spodniami narciarskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 27 Września 2021 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Przymierz Endurę Singletrack II. Ja je akurat wybrałem zamiast Humvee i bardzo dobrze sobie radzą. Teraz kupiłem Humvee 3/4, Singletracki wydają się być z trochę grubszego materiału. Jedną glebę przeżyły więcej nie testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi