Masbelo Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Mam pytanie ostatnio jechałem na rowerze i przy mocniejszym walnięciu w pedały koło biło w lewo myślałem ze źle je włożyłem czy coś w domu odkręciłem i wyjąłem i wypadła ośka czy coś i kulki model piasty Sunfeng model SF-A202 wolnobieg shimano TZ50 14-28 7SP i czy jak dam na serwis to da się to skręcić czy koło do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Pewnie taniej wyjdzie drugie, tak samo śmieciowe koło na allegro kupić niż to do serwisu oddawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Masz koło z wolnobiegiem, pewnie nie wytrzymało twojej wagi i mocnego depnięcia. To normalka. W serwisie wymienią oś, ale Mihau ma rację, z robocizna to będzie kosztowało jak podobne koło z allegro. I będzie znów to samo przy depnięciu Jak już wymieniać to na koło pod kasetę zamiast wolnobiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.