edmaro Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Witam państwo mam pytanie gdzie szukać rozwiązania mego problemu otóż jestem nabywcą nowiusieńkiego krosa trans 4.0 koła 28cali i niestety nie mogę nim jeździć bo mam po jeździe dość mocny ból biodra oczywiście mam zwyrodnienie stawów stwierdzone przez doktorów ale obaj zalecili mi jazdę na rowerze jak jeżdżę na starym rowerku miejskim to nie ma żadnego problemu nie dzieje się nic ale jak tylko wsiadam na ta piekielną maszynę po przejechaniu około 20km wieczór kończę naprzeciw bólowym,jestem przekonany ze robię jakiś błąd tylko jaki ? macie Państwo większe doświadczenie niż ja gdzie do tej pory używałem mego starego roweru do przejażdżki na ryby lub do sklepu.Pomóżcie bo cierpię 😀 Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Przy jakiekolwiek dysfunkcji wszelkie prawidła fittingowe mogą nie mieć zastosowania. Może warto skopiować ustawienia ze starego roweru jeśli było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmaro Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 ok dzięki za szybciutką odpowiedz ale jest problem ze poprzedni rower był starą miejską damką i tak za bardzo nie mogę dostosować ustawień do krosa a czy regulacja siodła ( fabrycznego) ma na to jakiś wpływ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Jak rozmiar roweru pasuje to da radę wszystko ustawić. POdaj rozmiar roweru , wzrost. W transie jest duża regulacja, siodła i kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmaro Napisano 25 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Cześć,rozmiar roweru to L chyba 21 a mój wzrost to 189cm koła roweru 28 cali było by super jakbyś mnie pokierowal co jest powodem że tylko te biodra mi dokuczają ale to tylko na w/w rowerze.A szkoda mi go się pozbywać bo jest nowy i wiem że ma duży potencjał.Dzieki za zainteresowanie pozdrawiam robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi