pierotez Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Potrzebuje na szybko wymyśleć coś pewnego do smartfona na wyjazd w połowie przyszłego tygodnia. W Mazowieckich ścieżkach leśnych świetnie sprawdza się gumka Citizens Jednak bałbym się tego używać na Beskickich wertepach 🙄 . Może mocowanie Gub albo jakieś szelki? Co myślicie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 GUB pewnie trzyma telefon, jazda po wertepach nie będzie mu straszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Jakiegoś mam w domu, myślę że kiera z Treku wytrzyma Ciekawy jestem tych szelek, ale bez regulacji konta może dół nagrywać 🙄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 GUB G-85 i tyle w temacie, często jeżdżę fitnessem w lekkim terenie gdzie dziur / wertepów nie brakuje i jeszcze mnie nigdy nie zawiódł trzyma pieruńsko mocno.. tak mocno że telefon dobrze wrzucić w jakieś etui żeby nie porysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Hmm, niech będzie. Rzeczywiście pancerny. Jak swojego nie znajdę to kupię tego g85, ewentualnie p10 bo taki jakiś ładniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Jak umocujesz do kierownicy to nie ma opcji, żeby stabilizacja wyrobiła (przynajmniej w szajsungu S20 czy S10 nie wyrabia - nie da się tego oglądać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Mocowanie na kierownicy nawet mojego Sony AC kładzie na łopatki, a stabilizację ma dobrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Oj tam robiłem ścieżki nad rzeczką z Gubem i z silikonowym Citizensem, i na ekranie fona dało się oglądać. Pozostają szelki, tylko czy znacie z regulowanym kontem patrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 25 Września 2021 Udostępnij Napisano 25 Września 2021 Sztywne mocowanie do kierownicy może uszkodzić aparat w telefonie jeśli ten ma stabilizację optyczną. Apple ostrzega przed tym (w przypadku motocykli). Z drugiej strony mocowalem GUBem i materiał z kamery ultraszerokiej był bardzo dobry a z głównej ze stabilizacja optyczną słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Z tym szerokokątnym dobry pomysł. Kupiłem jeszcze szelki. Protestujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.