shemui Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Witam, czy pedały Shimano PD 6401 posiadają regulację siły wpięcia, ponieważ posiadam fotografię, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Na mój gust do tego służy ta śrubka imbusowa widoczna na pierwszym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shemui Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Dosyłam bardziej wyraźne zdjęcie z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 24 Września 2021 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Ja miałem na myśli śrubkę, której łepek jest od drugiej strony. Nawet to potwierdziłem w manualu. Wpisz sobie w wyszukiwarce "PD 6401 manual". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shemui Napisano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Czyli wygląda na to, że mają regulację za pomocą tej śrubki z drugiej strony Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.