Barteo4 Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Witam mam pytanie czy ktoś w polsce może mi wymienić w foxie 32 rurę sterową tapered na 11/8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Do niego napisz: #Activia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Września 2021 Udostępnij Napisano 23 Września 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Barteo4 napisał: czy ktoś w polsce może mi wymienić w foxie 32 rurę sterową tapered na 11/8? A jaki masz standard sterów?- bo jeśli miski 44 to są takie stery które pozwalają na montaż takiego widelca. Oczywiście nie w 100% - musi być w miarę prosta główka, a nie jakaś zwężana w środku.....ale często pasuje. Edytowane 23 Września 2021 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteo4 Napisano 23 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2021 Niestety mam stalowa rame i tylko miski na łożyska mają 44mm A wewnątrz jest ciaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi