Gość Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Hej, W MTB mam pedały Look X-Track, do Gravela kupiłem PD-M540. Wiem że bloki Shimano działają z pedałami Look, ale czy działa to także w drugą stronę? Czy bloki Look działają dobrze z Shimano? Wiem że pytanie pozornie wydaje się głupie, ale bloki różnią się lekko kształtem, więc odwrotna kompatybilność wcale nie jest taka oczywista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Nie prościej się nie wypowiadać, jak się nie zna odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Nie będę z Tobą dyskutował i tłumaczył skąd to pytanie. Nie wiesz, nie wypowiadaj się. Przy okazji dorzucam Cie do blokowanych, tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.