Panbike Napisano 20 Września 2021 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Cześć, z góry przepraszam, jeśli to nie ten dział. Mam pytanie odnośnie gwarancji Treka. Kupiłem nowy rower, ale nie wiem gdzie zrobić pierwszy/zerowy przegląd żeby zachować dożywotnią gwarancję na ramę i widelec. Kupiłem w sklepie, który chyba nie jest dealerem Treka (Żuchliński - sklep), więc gdzie mam zrobić ów przegląd? W sklepie, w którym go kupiłem czy u dealera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 20 Września 2021 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Czemu nie skontaktujesz się ze sklepem i nie zapytasz, tylko od razu post na forum? Telefon i masz odpowiedź, serio nie ma potrzeby wrzucania postu od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panbike Napisano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2021 Masz rację. Tak będzie najlepiej. Nie było tematu 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 21 Września 2021 Udostępnij Napisano 21 Września 2021 Jak nie u Żuchlińskiego, to na Demptowie masz DRE Rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panbike Napisano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2021 Tam też chyba się wybiorę. Dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.