Panbike Napisano 20 Września 2021 Napisano 20 Września 2021 Cześć, z góry przepraszam, jeśli to nie ten dział. Mam pytanie odnośnie gwarancji Treka. Kupiłem nowy rower, ale nie wiem gdzie zrobić pierwszy/zerowy przegląd żeby zachować dożywotnią gwarancję na ramę i widelec. Kupiłem w sklepie, który chyba nie jest dealerem Treka (Żuchliński - sklep), więc gdzie mam zrobić ów przegląd? W sklepie, w którym go kupiłem czy u dealera?
Q_u Napisano 20 Września 2021 Napisano 20 Września 2021 Czemu nie skontaktujesz się ze sklepem i nie zapytasz, tylko od razu post na forum? Telefon i masz odpowiedź, serio nie ma potrzeby wrzucania postu od razu.
Panbike Napisano 21 Września 2021 Autor Napisano 21 Września 2021 Masz rację. Tak będzie najlepiej. Nie było tematu 😅
ArtGD Napisano 21 Września 2021 Napisano 21 Września 2021 Jak nie u Żuchlińskiego, to na Demptowie masz DRE Rowery.
Panbike Napisano 21 Września 2021 Autor Napisano 21 Września 2021 Tam też chyba się wybiorę. Dziękuję za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.