Skocz do zawartości

[Amortyzator] Robić serwis?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 19.09.2021 o 08:35, bogus92 napisał:

Ewentualnie jeśli z środku znajdziesz dużo syfu to zrób także pełny serwis teraz

neopren na golenie i jedyne co to wymieniam olej w dolnych lagach, bez babrania sie z tym + lepsza jakosc pracy zawiasu przez caly okres "zycia" oleju.., no i nie obawiam sie wjezdzania w błoto, bez strachu ze "cos sie dostanie do srodka"

Napisano

Reba DA czy w ogóle cokolwiek z "tamtych" czasów nijak się ma do tego szajsu jaki jest obecnie. Sam mam ten amor i nie widział serwisu już właśnie z 10 lat bo od 2013 roku. W tym kilka lat stał w szopie. Nie robię serwisu z ciekawości bo mi nie zależy już na tym amorku. Taka próba sprawdzenia ile to faktycznie wytrzyma. Fakt faktem jestem pedantem i jazda bez błota ale i tak to spory resurs serwisowy. 

Napisano

Pod względem trwałości - wszystkie współczesne reby SA. Wcale tak wiele w tych prostych do bólu amortyzatorach się nie zmieniło. Problematyczne bywają bardziej zaawansowane tłumiki, których w rebie nie było i nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...