Gość Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Hej, Mam takie dwie uszczelnione końcówki. Czy mogę je użyć w przelotce ramy, tuż przed przednią przerzutką? Jedna jest z zestawu RD RX400, druga chyba była z manetką Saint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Wszędzie gdzie ten wystający nosek nie będzie kolorowa z ramieniem przerzutki za które ciągnie linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Nie no, do przerzutki to jest dobre 20 cm. Po prostu się zastanawiałem, czy nie będzie to stawiało jakiegoś oporu lub czy nie jest to jakieś "dedykowane" uszczelnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Te przelotki są tylko przedłużone, tam nie ma dodatkowego uszczelnienia i nie dają większych oporów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.