Felini123 Napisano 16 Września 2021 Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Oto jak mi n*ł suport, nie mówię że jest zły a bardziej jestem zdziwiony jak on je*ną idealnie w pół (jest trochę starty w miejscu pęknięcia bo musiałem jakoś dojechać do domu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 16 Września 2021 Udostępnij Napisano 16 Września 2021 ISIS już nie jest chroniony patentem, masz szeroki wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Zasady pisania są takie, że unikamy używania słów uznawanych za wulgarne/brzydkie - w dodatku z błędem... W związku z tym zamykam ( punkt 2 f i 2 g regulaminu : https://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.