Trukas Napisano 15 Września 2021 Napisano 15 Września 2021 Witam! Orientuje się ktoś, czy: Opony Michelin Power Gravel 700×40C Obręcze Ryde DP19 a przede wszystkim obręcze nadadzą się do systemu tubeless? Dzięki! Cytuj
TheJW Napisano 15 Września 2021 Napisano 15 Września 2021 (edytowane) Jeżeli pytania miały brzmieć: "Czy przy użyciu obecnych obręczy i opon można przejść na tubeless?", "Czy wymienione komponenty są kompatybilne z systemem tubeless" lub "Czy wymieniona opona pasuje do obręczy?", to wszystkie odpowiedzi znajdziesz poniżej: https://www.ryde.nl/dp_19 Dżizas, ludzie są teraz naprawdę aż tak leniwi, że nawet nie chce im się zadać pytania, na które chcą uzyskać odpowiedź?! Edytowane 15 Września 2021 przez TheJW 1 Cytuj
Q_u Napisano 15 Września 2021 Napisano 15 Września 2021 Dżizas, ludzie są teraz naprawdę aż tak leniwi Tak są tak leniwi, że nie odpalą googla i tam nie poszukają, tylko walną wpis i będą czekali aż ktoś im poda na tacy. Takie czasy. Cytuj
mathu Napisano 15 Września 2021 Napisano 15 Września 2021 Ale na stronie nie ma słowa o Tubeless natomiast z grupy na FB wiem że nie ma problemu tylko trzeba zmienić taśmę w obręczy. 2 Cytuj
Safar Napisano 24 Lipca 2022 Napisano 24 Lipca 2022 Na stronie https://www.ryde.nl/dp-19/ nie ma jednoznaczniej odpowiedzi, tzn. nie jest napisane tubless ready ale jest tube. Zdarza się, że taką informacją pozycjonuje się produkty w ofercie a obręcz spokojnie można założyć bez dętki i zalać mlekiem. Zadam inaczej pytanie, jakie macie doświadczenia z zakładaniem opony bezdętkowej na tą obręcz? 1 Cytuj
michal9k Napisano 3 Sierpnia 2023 Napisano 3 Sierpnia 2023 Też szukałem o tym info więc o to jest... Wczoraj założone na obręcze Ryde dp19 opony Tufo thundero 40c. Jazda próbna przebiegła pomyślnie. Trzyma ciśnienie. Użyłem taśmy 23mm. Na Łączeniu obręczy trochę uciekało powietrze ale po zalaniu mlekiem przestało. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi