Andszy Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Witam, Próbowałam jeździć na rowerze z włączonym endomondo, wszystko super, tylko, że przy jeździe przerywanej muszę go cały czas stopować i startować, ciągle o tym zapominam i w efekcie okazuje się że zamiast 1h jechałam 1.5 ze średnią 8/h. Przy prostym liczniku rowerowym tego problemu nie ma. Zastanawiam się, czy da się to jakoś obejść? Czy sensor prędkości połączony z aplikacją by to zmienił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 To Endomondo jeszcze działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Ciekawe. Tak czy inaczej, gdzieś powinna być opcja Auto Pauzy. Aha, zacznij używać Stravy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Września 2021 Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Godzinę temu, Andszy napisał: z włączonym endomondo Przecież to już nie działa z dobre pół roku jak nie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 14 Września 2021 Udostępnij Napisano 14 Września 2021 U niektórych działa, tak jak u mojego kolegi tyle że nie można zapisać da nago przejazdu, robi skriny 😜, u mnie nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.