revolta Napisano 12 Września 2021 Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Witam Jak w temacie kupię sztywny widelec MTB pod koło 29", rura sterowa 1.1/8 długość minimum 20.5cm. Wysokość od osi do bierzni od 475mm do 485mm. Najlepiej aluminium, nie wiem czy na karbon nie jestem za ciężki (105kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 19 Października 2021 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Mam mosso karbonowy, jak chcesz fotkę, to zapraszam na priv. Nie używany, ale nie jest już nowy, więc taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 19 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2021 Mosso karbon chyba strasznie jest krótki. Podaj wymiar od środka osi do bierzni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi