Baw Napisano 12 Września 2021 Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Witam ostatnio przeglądałem łożyska w przednim kole i wypadło mi z kilka kulek ok.3 A na razie nie mam jak kupić. Czy piasta będą jakieś skutki np.koło będzie skakał albo piasta będzie się szybciej zużywać dodam mam piasty Shimano tx505 32h czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2021 Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Nie możesz tak jeździć. Nie wiem co dokładnie się stanie, ale obstawiam że dojdzie do jakiegoś zniekształcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baw Napisano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Dobra dzięki postaram się jak najszybciej kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Września 2021 Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Tylko kup komplet a nie brakujące sztuki! One musza do siebie wszystkie pasować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.