dariol Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 Cześć Czy gdzieś na forum jest dział pomocny w poszukiwaniu sprawdzonych serwisów rowerowych? Szukam dobrego serwisu dla swojej Meridy w Warszawie Praga Południe. Byłem już w dwóch, ale sobie nie poradzili. 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 A jaki problem? Bo są problemy specjalne (np. Z amortyzatorami, spawaniem ramy, naprawą gwintów) gdzie trzeba specjalnego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzwierzak Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Lokalny warsztat rowerowy ogniwo. Moze nie pozornie ale wlasciciel umie zrobic z rowerem wszystko. To pasjonat. Znam ta oosbe prywatnie skladal mi rower znajomemu spawał stalowy. Zna sie na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariol Napisano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2021 (edytowane) @Wojcio Problem mam z napędem. Prawdopodobnie wymiana suportu i przerzutki (przerzutkę mam). @djzwierzak Z Pragi Południe kawałek drogi. Edytowane 11 Września 2021 przez dariol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 11 Września 2021 Udostępnij Napisano 11 Września 2021 Dwa serwisy nie poradziły sobie z wymianą przerzutki? Z jednej strony ostatnio spotkałem w serwisie typa, który nie wiedział o czym mówił, ale to nie są trudne sprawy, chyba, że nie ma haka, a suport zmiażdżony. Mój ulubiony serwis (Mokotów, niedaleko szpitala MSW) na pewno by to zrobił błyskiem i do tego sprzedają Meridę. A jakie masz objawy ze strony suportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2021 Udostępnij Napisano 12 Września 2021 To czym się zajmują te serwisy, że nie potrafią tego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 27 Września 2021 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Gdzie byłeś? Może będę w stanie coś polecić, bo też jestem z tej dzielnicy 🙂 Generalnie są zarówno dobre i solidne serwisy, jak i takie, które w miarę dobrze robią tylko podstawowe przeglądy a przy trudniejszych sprawach wysiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Serwis bajka ma opinię ogarniętego serwisu. Jest listopad więc wybrzydzać też nie powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptyt Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Podłączam się do pytania. Jaki zaufany serwis w Warszawie do wymiany łozysk w ramie i serwisu amortyzatora FOX? Móje lokalne dwa się tym nie zajmują niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Mogę polecić ten sam o którym wspomniał @tobo- https://serwisbajka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptyt Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 (edytowane) ok drugi koniec Warszawy, ale chyba tam pojadę. Dzięki Edytowane 29 Czerwca 2022 przez ptyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosparko Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Podłączę się do wątku. Szukam kompleksowego i dobrego serwisu rowerowego, któremu można zlecić także mniej typowe rzeczy. Znam i korzystałem z Lokalnego Warsztatu Rowerowego, tak samo z Biker Studio, wspominany tutaj Serwis Bajka też rokuje, problem w tym, że wszystkie są mniej lub bardziej na obrzeżach miasta i zostawianie/odbieranie roweru jest upierdliwe. Znacie może jakiś stosowny serwis gdzieś bliżej centrum Warszawy? Nawet trochę bliżej byłoby już pewnym progresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greta29 Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Serwis rowerowy Sport Bike Marcin Domański. To serwis rowerowy na Targówku. I mogę polecić. Kompleksowe podejście do tematu, szybko, skutecznie i deny też ok. Sporo info masz na stronie https://sport-bike.eu/Serwis-Uslugi/Serwis-rowerowy , ale zawsze możesz podpytać bezpośrednio. Tutaj namiar: ul. Łodygowa 27 03-687 Warszawa tel: 22 678 03 36 502 551 539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pld Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Podepnę się pod temat. 1) Jest w Wa-wie jakiś serwis marki Kuota? 2) Jakiś sprawdzony serwis kół DT-SWISS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1004 Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Czy znacie jakiś dobry serwis rowerowy na Białołęce? Potrzebuję wymienić kasetę + bębenek oraz suport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi