Gość Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Hej, Jakieś opinie o pancerzu hamulcowym Clark's? Nadaje się do czegoś? Kupiłem go, bo taki był w sklepie. Trochę lipa, bo mam też oryginalny zestaw TRP bezkompresyjny, ale okazało się że w zestawie są 2 metry, a nie 3. Z tego co policzyłem, wychodzi że pewnie by mi zabrakło centymetrów na cały rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Jak pamiętam ja swojego pierwszego enduraka na tym składałem, działało bardzo spoko. Ale ze to było 10 lat temu to i jakość mogła być inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2021 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 To ja zaktualizuję. Kupiłem Clarks i Shimano SLR. Shimano jest wyraźnie sztywniejszy i ma mniejszą średnicę. Clarks jest bardzo elastyczny, co chyba zaletą nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.