keltu Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem tego hamaka tylko nie wiem w jaki sposób najlepiej go przewozić na rowerze, myślałem o jakiejś podsiodłówce ew. jakoś wrzucić go na kierownicę (szczerze tak bym właśnie preferował), może ktoś ma i macie jakieś sprawdzone rozwiązanie? Ewentualnie jeśli podsiodłówka to w jaką pojemność celować? Oczywiście chciałbym możliwie jak najmniejszą. Sam hamak nie jest duży chociaż dokładnych wymiarów nie znam, pic rel. Aha plecaka chciałbym uniknąć. Edit: Aha rower to Presidio 1 czyli kierownica flatbar Edytowane 8 Września 2021 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 W środku podsiodłówki spokojnie przecież się zmieści. A jak podsiodłówka wypchana to przeważnie ma na górze gumki to mocowania takich lżejszych / luźniejszych rzeczy. Torby na kierownicę przeważnie też mają takie gumki. O tei mi chodzi, fotka ze sklepu Triglav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 W sprawie tego hamaka... nie kupuj tego hamaka. Kupiłem i oddałem po tygodniu. Raz, że mocowanie na paracord a nie paski to masakra dla drzewa i dla cierpliwości a dwa że szwy zaczęły się rozchodzić po pierwszym dniu. Za około 100zł kupisz już marki no-name z potrójnym szyciem i paskami mocującymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi