krzyspvfr Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Cześć, mój amorek Manitou Markhor 29 w rowerze Merida big.nine 500 lite (2021) osiada po spuszczeniu powietrza zaworkiem do pompowania. Czy to jest normalne i OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 A co ma zrobić, jak spuszczasz powietrze? Przecież to logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Logiki niektórym brak i smarują post zamiast pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyspvfr Napisano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2021 (edytowane) No nie wiem. Kolega na to patrzył i powiedział że tak nie powinno być - mi na logikę wydawało się, że powinien osiąść, a że jestem totalnym amatorem i nie znam się, postanowiłem zapytać. Edytowane 8 Września 2021 przez krzyspvfr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Tam jest stalowa sprężyna negatywna i jeśli w pozytywnej nie ma ciśnienia równoważącego siłę tej sprężyny to się kompresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyspvfr Napisano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2021 OK, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 To jest absolutnie normalne. Problem by był gdyby amortyzator nie osiadał, bo to by znaczyło, że w środku jest bardzo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi