dziksoltys Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 (edytowane) Witam mam zacisk saint tłoczki ceramiczne i mi pękł jeden (15mm) czy można go gdzieś dostać (w polsce) czy czeka mnie kupno nowego zacisku ? Jak tak to czy mogę go czymś zastąpić np slx czterotłoczkowe Edytowane 7 Września 2021 przez dziksoltys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 W PL nie kupisz. Na ali można znaleźć jakiś zamiennik (ale nie ceramiczny). Tłoczki współczesnych zacisķów 4 tloczkowych mają taką samą średnicę jak Saint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Mam zacisk 520, bodajże tłoki sa takie same. Zacisk pocieknięty ale tłoki raczej sprawne. Możemy sie dogadać nie długo będę wysyłał graty do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi