bzyk69 Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Witam. Przednie koło z dynamem w piascie: Przegląda się to jakoś okresowo, czy też łożyska są na tyle chronione i ciężko rozbieralne, że jeździ się dłużej bez przeglądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Jest trochę poradników na Youtube serwisówka Shimano to tylko opisuje jedną stronę jako rozbieralną. Niemiec z Youtuba rozebrał i tę drugą. Ja swojego dynama jeszcze nie serwisowałem ale raz do roku po zime to się raczej powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyk69 Napisano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Nie no, ja też nie chcę tego na siłę rozbierać - bo nie mam parcia. Tak się tylko zastanawiam, czy takie dynamo wypada przeglądać (tak jak choćby tylną piastę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 jak każdą piastę a nawet częsciej bo uszczelnienia tam żadne a koszt wymiany sam wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.