Mentos Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Nie zalazłem odpowiedzi w istniejących tematach więc wrzucam nowy. Czy ktoś używał może (mnie akurat chodzi o Bosha) range extenderów np. w formie bidonu jak z linka poniżej? Coś mi ci corridowcy nie chcą odpowiedzieć na kilka nurtujących mnie pytań zanim kupię, co dziwne, jakby łaskę robili. Generalnie chodzi mi o to co pokazuje oryginalny wyświetlacz jak podłączony jest taki range extender, czyli jakoś sumuje pojemności, większy zasięg widzi itp czy może nic nie widzi, no i czy można wrzucić go w plecak jako zapas na czarną godzinę i np. podpiąć jak się główna bateria kończy. I takie tam drobnostki czy w ich koszyk wlezie wówczas bidon normalnie gdy bateria wyjęta tp. Liczę że może ktoś z Was ma doświadczenie w tej materii. Dzięki z góry. https://www.volabike.com/producto/ebikes-con-motores-bosch-252wh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Power tuba 625 do Bosha kosztuje pewnie 5ka, zresztą co za różnica, nie pytam o sensowność ceny a inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi