krzysztof5s Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Witam. Chciałem prosić o pomoc. Kupiłem nowy rower rometa, model Rambler R7.4 z ramą 20” i wydaje mi się ze tylne mocowanie koła jest Krzywe. Pytanie: czy to tak morze być czy to wada? Podsyłam zdjęcie. Z góry dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Nie może tak być, ale czy przypadkiem nie masz krzywo osadzonego koła w hakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof5s Napisano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Koło osadzone Ok sprawdzałem. Dziekuje za odpowiedz. Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 No coś jest krzywo. Może to być krzywy ten hak lub druga strona jest niżej, przez co koło się pochyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Wygląda na krzywą ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 6 Września 2021 Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Rower nowy więc reklamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 7 Września 2021 Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Zdecydowanie, bo gołym okiem widać, że rama jest krzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.