bnkPL Napisano 5 Września 2021 Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Witam jak w tytule mam pękniętego Canyona Nerve Alu 2015 moje pytanie brzmi czy da radę to uratować i gdzie ewentualnie. Pęknięcie jest w miejscu łączenia wahacza z rura podsoidłową koło dampera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Września 2021 Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Może jeszcze na gw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnkPL Napisano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Nie bardzo rower z 2015r. Myślę że to przez luz który jest na tej tulejce przy której pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Września 2021 Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Canyon ma 6 lat na ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnkPL Napisano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2021 O to tego nie wiedziałem. Rower kupiony z drugiej ręki więc nie mam paragonu z zakupu ze sklepu. Myślisz że da radę to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Września 2021 Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Nie. Warunek jest że musisz być pierwotnym właścicielem. Wzglednie pierwotny właściciel mógłby do nich napisać wysyłając dokumentację foto. Fakturę zapewne ma bo elektroniczna u nich tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi