Skocz do zawartości

[suport] jaki to?

jest taki suport do kupienia?  

1. 1. jest taki suport do kupienia?

• tak,jaki?
      0
    • nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, 

Mam wielką prośbę ponieważ wymieniam bratu suport ale napotkałem się na bardzo dziwny i mam pytanie czy to jest suport do wymiany czy raczej się nie da go wymienić ponieważ rower jest tani wygląda na początku jak suport na kwadrat ale jest jakiś inny. Mam jeszcze jedno pytanie smarować smarem miedziowym? Sory za zdjęcie  ale aparat mam zepsuty i proszę o odpowiedz. A i jeżeli napisałem na złym temacie to przepraszam ale się mylę.

IMG_20210904_174438_BURST001_COVER.jpg

Nie, nie wystarczy kupić suportu ( już kompaktowego ) z tą samą długością osi. Ponieważ długość osi z prawej strony musi być właściwa, a długość całkowita w starym suporcie bywa myląca.  Pokaż korbę. Na 99% potrzebny będzie suport z osią 122,5 mm ew 124,5mm.

niestety kulki wypadły i (mocowanie na nie) było pogniecione całe wiec nie nadaje się na użytek 

3 godziny temu, SoloTM napisał:

Nie, nie wystarczy kupić suportu ( już kompaktowego ) z tą samą długością osi. Ponieważ długość osi z prawej strony musi być właściwa, a długość całkowita w starym suporcie bywa myląca.  Pokaż korbę. Na 99% potrzebny będzie suport z osią 122,5 mm ew 124,5mm.

to jaki mam wybrać  ??

Jeszcze jedno powinno się sparować to czym smarować i gdzie dokładnie? pastą miedzianą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...