wymiennik Napisano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Widzę, że wybór nie jest prosty. Nie ma takiej idealnej nawigacji, jaka by mi odpowiadała. Zawsze coś nie pasuje. 🤔 Po tych wszystkich waszych radach i uwagach chyba zdecyduję się na Edge Explore. Zobaczę jak będzie sobie radził z tą słabą baterią. Jak mi się nie będzie sprawdzał, to będę szukał innej. Dziękuję za wszystkie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Jeśli Explore to trzymaj się map 2017, aktualizacja zamula soft. Pomyśl jeszcze raz nad turystykiem Etrex 35 na akumulatorki/baterie oraz Ant+ i Bt/ wifi. Miałem tańszą wersje etrex 25 radzila sobie swietnie, działała 14-16godzin,ograniczeniem które mi zaczęło dokuczać to synchronizacja z GC przez kabel. Potem wpadł Fenix 6Xpro -inny świat. Następnie doszedłem do wniosku ze mapa ze śladem na kierze i ekran 3 cale to jednak fajna sprawa i dokupiłem Explore. Tym samym stoję okrakiem nad dwoma garminami i nijak nie potrafię zdecydować który fajniejszy. Oba się uzupełniają doskonale. Fenix zapisuje tripa a Explore pilnuje drogi. Napisz co zakupiłeś. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.