ko17 Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Witam,Panowie mam problem tego typu.Chodzi mi dokładnie o sprężynkę która znajduje się w klamce magura mt5 i odpowiada ona za to by klamka była '',jak by to powiedzieć'' sztywno , bo jak brak tej sprężynki to klamka na maksa się odchyla do przodu i lata , sorry nie umiem tego inaczej przedstawić.... ogólnie chodzi mi o to czy szanowni koledzy wiedzą gdzie taką sprężynkę mogę dostać? miałem taką jedną i już ją wykorzystałem a wczoraj pękła od drugiego hampla i jestem w proszku,puki co mam takie chwilowe rozwiązanie ,gumka recepturka..... szukam tej sprężynki i nie mogę za chiny znaleźć , podsyłam zdjęcie jak ta sprężynka wygląda może gdzieś taką któryś z kolegów widział gdzieś w sklepie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Obawiam się, że w tym przypadku trza kupić klamkę , to 20-30€ od sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ko17 Napisano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2021 tak wiem że przy zakupie klamki jest w zestawie sprężynka,ale jeszcze nie upadłem na głowę ze by dla sprężynki kupować klamkę może jednak ktoś wie gdzie można by kupić taką sprężynkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Producent myśli ,że upadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Kto wie czy nie mam czegoś takiego ... musiałbym poszukać, na pewno mam kilka popsutych klamek. Jeno ewentualna wysyłką to nie tak o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi