Mixons Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Poszukuję pompki z manometrem, do roweru MTB jeśli ma to znaczenie. Zależy mi żeby była nie droga i sam nie wiem czy lepsza będzie podłogowa czy ręczna. Na Allegro najpopularniejsza jest Beto cld-023g, czy ktoś może coś o niej powiedzieć? Sprawdzałem też aktualne modele na oficjalnej stronie Beto i są tam przeróżne modele jak: cld-036/037/038g, cld-039p/pg, cah-030/031/032/033ag. Zastanawiam się która z nich byłaby dla mnie najlepsza i czy dużo różnią się od tej z allegro... Tutaj link do tych pompek z beto https://www.betocorp.com/product/minipump/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Tymi pompkami z linku to się zamęczysz, a nie coś napompujesz. Już nie wspominając o tym, jak będziesz musiał założyć oponę TLR ( nawet z dętką), a ona nie będzie chciała wskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Kross HVG/HPG 4.0 , płaciłem 49,99 zł. Do 5 bar pompuje się bardzo szybko z min. wysiłkiem, lekka, manometr, wężyk z przeciwkurzą zaślepką. Co do podłogowych nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixons Napisano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Ta pompka Kross wydaje się ciekawa, czy to jest dokładnie ta pompka:https://allegro.pl/oferta/pompka-rowerowa-kross-hvg-4-0-120-psi-10125941361 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Używałem chwilę Kross HPG 2.0 i dawała radę, ale widze, że już 60 zł kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Potrzebujesz zarówno podłogowej jak i ręcznej. Podłogowej do użytku w domu a ręcznej do awaryjnego użytku w trasie. Takie akcesoria kupuje się raz na kilka lat więc nie dziaduj z tymi 50 plnami bo to nie ma żadnego sensu. Lepiej raz a porządnie, unikniesz wtedy niepotrzebnych, pośrednich wydatków - w temacie rowerowym świetnie się sprawdza, możesz uwierzyć na słowo albo przekonać się na własnej skórze i niestety portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 @Mixons Tak to ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixons Napisano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Ręczną, awaryjną już mam zwykłą Meridy, lecz właśnie potrzebuje jakiejś z manometrem, chyba zdecyduję się na tą Krossa, bo wygląda porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Miałem do czynienia z Meridą i tym HPG2 jak i jakąś z Decathlona za 50 zł. Decathlon złamał się po 2 razie, Merida puszcza uszczelkami w środku powietrze i nie pomaga założenie grubszych oringów - jak działa to chwilę ale zdecydowanie wolniej pompuje niż Kross. Ten HPG to przyzwoita awaryjna pompka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixons Napisano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Dzięki wszystkim za pomoc, zamówiłem Krossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.