Skocz do zawartości

[pompka] z manometrem do 50zl

Mixons

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję pompki z manometrem, do roweru MTB jeśli ma to znaczenie. Zależy mi żeby była nie droga i sam nie wiem czy lepsza będzie podłogowa czy ręczna. Na Allegro najpopularniejsza jest Beto cld-023g, czy ktoś może coś o niej powiedzieć? Sprawdzałem też aktualne modele na oficjalnej stronie Beto i są tam przeróżne modele jak: cld-036/037/038g, cld-039p/pg, cah-030/031/032/033ag. Zastanawiam się która z nich byłaby dla mnie najlepsza i czy dużo różnią się od tej z allegro... Tutaj link do tych pompek z beto https://www.betocorp.com/product/minipump/

Tymi pompkami z linku to się zamęczysz, a nie coś napompujesz. Już nie wspominając o tym, jak będziesz musiał założyć oponę TLR ( nawet z dętką), a ona nie będzie chciała wskoczyć.

Potrzebujesz zarówno podłogowej jak i ręcznej. Podłogowej do użytku w domu a ręcznej do awaryjnego użytku w trasie. Takie akcesoria kupuje się raz na kilka lat więc nie dziaduj z tymi 50 plnami bo to nie ma żadnego sensu. Lepiej raz a porządnie, unikniesz wtedy niepotrzebnych, pośrednich wydatków - w temacie rowerowym świetnie się sprawdza, możesz uwierzyć na słowo albo przekonać się na własnej skórze i niestety portfelu

Miałem do czynienia z Meridą i tym HPG2 jak i jakąś z Decathlona za 50 zł. Decathlon złamał się po 2 razie, Merida puszcza uszczelkami w środku powietrze i nie pomaga założenie grubszych oringów - jak działa to chwilę ale zdecydowanie wolniej pompuje niż Kross. Ten HPG to przyzwoita awaryjna pompka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...