Bari Napisano 1 Września 2021 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Cześć, mam problem z moim deluxem rt3, czy ktoś spotkał się z taką usterką? https://youtu.be/I3lxTwrf6Bo (włączona blokada ponieważ łatwiej mi było tak pokazać luz, tak samo dzieje się na otwartej blokadzie tylko ciężko mi było to nagrać w pojedynkę) .Damper rozbierałem do 0 i nie znalazłem przyczyny tego luzu ;( . Wszystko zaczęło się od mojego lenistwa, chcąc dołożyć token nie zdjąłem dampera z roweru i włożyłem go na rowerze, puszke zassało i żeby się z nią nie siłować zgiąłem zawieche i wydaje mi się że poszedł mocny nacisk na któryś z elementów np, airpiston?shaft? (bo puszka nie usztywniała dampera). Jedyny luz jaki znalazłem to na tłoku, ale niestety nie jestem pewien czy to jest luz roboczy mieszczący się w normie czy nieprawidłowy. https://youtu.be/U7vc61vqTYM . Z góry dzięki za odp i wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Otworzyłeś puszkę bez spuszczenia powietrza? Teraz zostaje chyba tylko wysłać amortyzator do serwisu, np. Spier Suspensions (autoryzowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bari Napisano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Nie nie, puszka została otworzona po spuszczeniu powietrza spokojnie. A z zassysaniem to chodzi o komorę negatywną w puszce z której nie jesteś w stanie spuścić powietrza, ono się transferuje przez łezkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2021 A siorbie jak pracuje ? Wygląda na zapowietrzenie jednak jakość nagrania pozostawia wiele wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 5 Września 2021 Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Na tym nagraniu nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi