Werve Napisano 1 Września 2021 Napisano 1 Września 2021 Witam. Iż sezon dobiega końca, chce przeprowadzić gruntowany serwis swojego roweru i przygotować go do wiosny. Wydaje mi się że niezbędny będzie stojak rowerowy, przyda się również do mycia roweru i samodzielnego przeglądu. Byłby przeznaczony do jednego gravela i jednego normalnego roweru. Tylko nie jestem zagłębiony w tym temacie. I tu moje pytanie: Na co zwrócić uwagę przy kupnie i czy polecacie jakiś konkretny model, najlepiej do 200zł.
revolta Napisano 1 Września 2021 Napisano 1 Września 2021 Jeżeli mogę doradzić to nie bierz stojaka z nogami po skosie, przeszkadzają w poruszaniu się wokół roweru Szukaj czegoś takiego, (mam właśnie ten model z netto) nie potkniesz się o podstawę
Q_u Napisano 1 Września 2021 Napisano 1 Września 2021 I w tym i w tym się potkniesz. Przecież oba są ku Tobie skierowane, tyle, że jeden niżej, drugi wyżej ma nogi od podłogi.
Werve Napisano 1 Września 2021 Autor Napisano 1 Września 2021 Potykanie to nie taki problem, powierzchnia użytkowa jest duża dla mnie
Setorix Napisano 1 Września 2021 Napisano 1 Września 2021 22 minuty temu, Werve napisał: używałeś z Lidla? Ja posiadam ten z Lidla i mogę polecić, od 3 lat serwisuję sobie 4 rowery od szosy po 20kg trekkinga i nie jestem w stanie go zajechać, do domowego użytku jest w zupełności wystarczający
remover Napisano 1 Września 2021 Napisano 1 Września 2021 Jako osoba używająca lidlowski muszę się zgodzić. On zupełnie niepotrzebnie ma "tylne" oparcia pod kątem , a nie rownolegle do roweru. Stabilności to nie dodaję, a miejsca zajmuję dużo. Poza tym wsystko super.
Brombosz Napisano 2 Września 2021 Napisano 2 Września 2021 11 godzin temu, revolta napisał: Szukaj czegoś takiego, (mam właśnie ten model z netto) nie potkniesz się o podstawę Na allegro można to znaleźć za 150zł. https://allegro.pl/oferta/stojak-serwisowy-rowerowy-do-obslugi-rowerow-77715-10747934229 Też taki mam i wystarczy. Ramę tylko łapię przez szmatkę żeby nie porysować przy mocnym dociśnięciu.
revolta Napisano 2 Września 2021 Napisano 2 Września 2021 Ja kupowałem na wyprzedaży w netto za całe 49 zł. Może stać przy samej ścianie nie przeszkadza w garażu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.