Skocz do zawartości

[Stojak serwisowy] Jaki wybrać do 200zł?

Werve

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Iż sezon dobiega końca, chce przeprowadzić gruntowany serwis swojego roweru i przygotować go do wiosny. Wydaje mi się że niezbędny będzie stojak rowerowy, przyda się również do mycia roweru i samodzielnego przeglądu. Byłby przeznaczony do jednego gravela i jednego normalnego roweru. Tylko nie jestem zagłębiony w tym temacie. I tu moje pytanie: Na co zwrócić uwagę przy kupnie i czy polecacie jakiś konkretny model, najlepiej do 200zł.

Napisano

Jeżeli mogę doradzić to nie bierz stojaka z nogami po skosie, przeszkadzają w poruszaniu się wokół roweru 

e945556e489cb6f7f081a9ef5681.jpeg

Szukaj czegoś takiego, (mam właśnie ten model z netto) nie potkniesz się o podstawę 

pol_pl_STOJAK-SERWISOWY-DO-OBSLUGI-ROWEROW-10009584_4.jpg

Napisano
22 minuty temu, Werve napisał:

używałeś z Lidla?

Ja posiadam ten z Lidla i mogę polecić, od 3 lat serwisuję sobie 4 rowery od szosy po 20kg trekkinga i nie jestem w stanie go zajechać, do domowego użytku jest w zupełności wystarczający

Napisano

Jako osoba używająca lidlowski muszę się zgodzić. On zupełnie niepotrzebnie ma "tylne" oparcia pod kątem , a nie rownolegle do roweru. Stabilności to nie dodaję, a miejsca zajmuję dużo. Poza tym wsystko super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...