Nabukadnecar Napisano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Siema, czeka mnie kupno grupy Sram GX, ale zaważyłem że są dwa rodzaje tej grupy. Rożnicę dostrzegam tylko na grafice korby. Czym różnią się te dwa modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 To na dole to "klasyczny" Eagle, a to na górze to Lunar. Zwróć uwagę, że kaseta wygląda inaczej. A co do korby, to chyba tylko grafiką się różnią. Jest też wersja z karbonowymi ramionami, ale to ma inny kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabukadnecar Napisano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 A co to ten lunar? Jakiś nowszy model czy jakieś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Kaseta 10-52 zamiast 10-50. Wymaga dedykowanej przerzutki GX Lunar, reszta taka sama jak do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabukadnecar Napisano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Dzięki za wytłumaczenie różnic. Czyli celuje z Lunar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Kolorystyka całej grupy też jest inna Główne różnice to wspomniana kaseta i przerzutka. Pamiętaj, że do kasety GX i wyższych grup potrzebujesz bębenka Sram XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabukadnecar Napisano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Tak tak wiem. Już płyną do mnie koła z bębenkiem XD boost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.