Dokumosa Napisano 9 Września 2021 Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Ale mając 2 łańcuchy i zmieniając je co kilkaset km zrobisz na napędzie ze 2x taki dystans co jadąc na każdym z nich do 0,75 rozciągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ywald93 Napisano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Juz mam wszystko zamowione a brakuje mi łańcucha do kompletu, i patrze za tym cn hg 701, jaka ilosc ogniw pod mój zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Łańcuch zawsze jest za długi. Po zakupie należy go skrócić na odpowiednią długość według zaleceń producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ywald93 Napisano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2021 116 i 138 ogniw do wyboru jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Września 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2021 116 spokojnie wystarczy, to typowa długość łańcucha Shimano do napędu 11s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ywald93 Napisano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Witam was, i dziękuje za namiary i pomoc. Jeździ się super na tym sprzęcie, choć zrobiłem dopiero 2km 🙃. Odnośnie przedniej zębatki tam jest mocowanie na SRAM? Może być tak, że w przyszłości będę chciał 36T przy 34 łańcuch 116 chyba ogniw wyszedł na styk, ale za wcześnie na takie przemyślenia na tym co mam przejade jakiś czas to będę wiedział czy jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Tak, tam zębatki są w standardzie SRAM DM (czasami piszą GPX). Pamiętaj o offsecie 6mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.