Gość Napisano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Mam do sprzedania rower przełajowy Planet X XLS. Świetna, w pełni karbonowa maszyna idealna pod treningi i zawody, ale także do luźnej gravelowej jazdy. https://www.olx.pl/d/oferta/planet-x-xls-przelaj-gravel-grx-hydraulika-tubeless-carbon-8kg-CID767-IDK7Kdz.html Rama: Planet X XLS carbon 54cm Widelec: Planet X 100% carbon Koła: Zrobione na zamówienie, DT460 na piastach DT350 Centerlock, bębenek Shimano 9/10/11s, lekkie i bardzo szybkie, z założoną taśmą Tubeless Zaciski QR DT RWS Opony Gravelking AC 700x35c, idealne na mieszane warunki, gravel i przełaj, zalane mlekiem Manetki Shimano Ultegra ST-RS685 (obecnie 1x11, gotowe do 2x11), hydrauliczne Hamulce Zaciski Shimano Ultegra BR-RS785 Tarcze RT30 160mm Centerlock Klocki G03S żywiczne Korba Shimano FC-RX810 42T (najlżejsza wersja z pustymi ramionami) - brak jednej śrubki blatu ale wszystko działa ok Przerzutka tylna Shimano Ultegra RD-RX800 GS ze sprzęgłem, kompatybilna z 2x i 1x Przerzutka przednia Brak, możliwość zamontowania, w zestawie specjalny roler do zmiany ciągu linki (linka idzie wewnątrz ramy górą). Kaseta Shimano XT M8000 11-40T, przerzutka spokojnie obsługuje tę kasetę Kokpit Kierownica PRO LT Gravel 400mm Mostek Planet X 100mm Nowa Owijka PRO Sport Comfort Sztyca Planet X aluminium 31,8 mm Siodełko Selle Royal Waga roweru bez pedałów ~8,4 kg Rower ma rysy i ubytki lakieru, ale nic nietypowego, ma też pozostałości po folii ochronnej bo sporo miejsc było nią oklejonych. Skłamałbym pisząc, że "jeździłem nim do sklepu po bułki i do kościoła" No nie, jeździłem nim wszędzie - od szosowych tras (rekord 305 km w jeden dzień!), poprzez gravelowe mieszanki aż po lekkie maratony MTB jak np. Kaczmarki. Mimo to szanowany, czyszczony, serwisowany. W zestawie dodatkowo: - zapasowy hak przerzutki tylnej - roler linki przedniej przerzutki pod napęd 2x Mogę sprzedać także na kołach XM401 (sporo szersze obręcze) z piastami DT350 disc 6 IS z czerwonymi szprycami i tarczami RT54 - cena taka sama jak tutaj. Możliwa zamiana tylnej przerzutki na GRX RX812 (1x11) - z tym, że wtedy to kupujący musi ją sobie zamontować. Możliwa wysyłka - koszt kuriera około 100 zł, niemniej preferuję odbiór osobisty, aby kupujący mógł się na spokojnie zapoznać ze sprzętem. Cena: 6000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Ile masz wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 176 cm i jak dla mnie był ok - z zastrzeżeniem, że geo jest agresywne, to jednak rasowa wyścigówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2021 Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Up, nowa cena 5000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.