autominus Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Witam, Ze względu, że wymieniam obręcze kół na nowe, to również wymienię klocki hamulcowe. Jednak zależałoby mi, żeby zakupić miękkie klocki, które nie będą tzw. zdzierać obręczy. Do tej pory używałem zwykłe jedno składnikowe klocki. Przeglądając oferty wytypowałem kilka modeli klocków którymi jestem zainteresowany. Zależałoby mi na opinii osób, które użytkowały dany model i mogą się wypowiedzieć na ich temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 SwissStop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk27 Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Korzystałem z Authora 3CC i byłem z nich zadowolony, zarówno z siły hamowania jak trwałości. U mnie obręcz cały czas nie jest zdarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 M2 , M3 , A3 używałem - bardzo dobre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Używam w złomie do roboty M3, fajne klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.