Szym3kSzym3k Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 @chrismelpewnie jeszcze czarna mini tam wejdzie no bo jak w gatkach z pieluchą o mieście chodzić. A tak na serio chodziło mi porównanie jaki rozmiar mi by był potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 7 godzin temu, chrismel napisał: Oj takie pytania zadajesz. Szminka, lusterko, tusz do rzęs, flakonik perfum - przecież wiadomo że jak się zejdzie z roweru to też trzeba jakoś wyglądać. Niezależnie od typu roweru i terenu Eeee, tam - nie znasz się Wożę multitoola Topeak Alien II, zapasowe spinki do łańcucha w różnych rozmiarach, 2 łyżki do opon, pompkę, wiatrówkę, długopis i dwa blankiety do opisania ewentualnej stłuczki plus moją polisę OC, zestaw naprawczy do opon tubeless, łatki, dwa musy owocowe, batonik, zapięcie rowerowe, maskę, rękawiczki, plastry, zasypkę do ran, tribiotic i klucze do domu. Mam też Ortlieba w wersji 4,1L, ale na taki zestaw podstawowy jest za duża. Torbę przenoszę między szosą, fullem i mtb. Zapięcie jest bardzo sztywne, choć na wielkich wyrypach fullem jeszcze tej torby nie testowałam (roztrzaskałam się na hulajnodze elektrycznej i od 5 tygodni mam wolne od sportu). Na szosie po bardzo kiepskim asfalcie torba siedzi jak wściekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.