Dokumosa Napisano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Mam do sprzedania ramę Brand-X HT-01 (marka wiggle/chainreactioncycles) do zbudowania trailówki/ścieżkowca dla dziecka. Rozmiar S (15"). Pod koła 27,5" (na szerokość wejdą conti 2,4"). Rama użytkowana 2 sezony przez mojego syna (stąd kilka rys się znajdzie). Bardzo przyzwoita geometria (wymiary poniżej).Główka tapered. Przystosowana do amortyzatora o skoku 120-130mm. Pod standardową piastę 135x10 (qr). W komplecie nowe stery maszynowe ZS44xZS56 (miski wprasowane) oraz obejma sztycy. Mocowanie hamulca IS, mogę dołożyć adapter IS-PM do tarczy 160mm. Aktualnie syn przesiadł się na 17" (dokładnie ten sam model) więc za rok/dwa i ta będzie również do sprzedania. Pierwsze zdjęcie to rower, który był zbudowany na tej ramie. Ew. więcej zdjęć ramy dla zainteresowanych. Odbiór tylko osobisty (Warszawa (Mokotów/Ursynów), Ostróda). Chcę za tą ramę 499zł (do lekkiej negocjacji). Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Dokumosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 Hej. Na jaki wzrost orientacyjnie jest ta rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2021 150-170cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi