Skocz do zawartości

[Piasta] DT Swiss Star Ratchet 54T

__guest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Maniaki rowerowe;) zębatki 54 T do kasety Micro Spline są mniejsze niż do kasety HG ? Już nie pamiętam. W jednym i drugim mam 54 T ale nie chce mi się kół zdejmować, lepiej nabazgrolić na forum :D mniej roboty.

Gdzieś mi brat zapodział zębatki 54 T no i teraz będę potrzebował kupić. Mam nadzieję że Dawid ( Daveo ) jest aktualnie dostępny na forum, bo jak ma jakiś urlop to dzwonię do chłopaków FitWhells też od nich kupuję. 

Weźcie poprawcie tytuł w temacie bo mi się nabazgrało " Pista " :D

Źle troszku nabazgroiłem, nie kaseta tylko bębenek Micro Spline oraz HG. W robocie jestem na szybko piszę stąd błędy w bazgroleniu :D

Napisano

Dzięki straszliwie Filip za szybkie info. No i takim sposobem nie muszę po robocie odkręcać kół. Zadzwonię jeszcze do Dawida ... 

19 minut temu, skom25 napisał:

Nie są ze sobą kompatybilne.

Zadzwoniłem do Dawida ( Daveo ) i mówi że są kompatybilne, to jest to samo, także chyba Filip coś się pomyliłeś. Zaraz jak znajdę chwilę czasu napiszę do Dawida, także już sobie załatwiłem zębatki ... 

Napisano

Filip :) już napisałem do Dawida w sprawie zębatki, także już nie będę się za bardzo zastanawiał czy są czy nie są kompatybilne zębatki.

U siebie mam piasty DT SWISS 350 STRAIGHTPULL

Napisano

Na przyszłość polecam pisać trochę bardziej zrozumiale, będzie prościej. Ja sądziłem że pytasz o kompatybilność kasety z bębenkiem.

No ale nie ważne, rozwiązane :P

Napisano
2 godziny temu, skom25 napisał:

Na przyszłość polecam pisać trochę bardziej zrozumiale, będzie prościej. Ja sądziłem że pytasz o kompatybilność kasety z bębenkiem.

No ale nie ważne, rozwiązane :P

Mam założony awaryjnie standardowy Ratchet 18T, dawno nie ganiałem na takim 18T, jak denerwuje taki skok, normalnie masakra piłą mechaniczną  ... :blink: beznadzieja maksymalna. Sytuacja rozwiązana, ale nie chce mi się przekładać zębatek, w dwóch rowerach mam 54T i jak tylko wsiądę tam gdzie mam 54T, aż chce się ganiać rowerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...