abdesign Napisano 26 Sierpnia 2021 Napisano 26 Sierpnia 2021 Wszyscy wszystko wiedzą na temat kompatybilności produktów Shimano co jak i z czym działa a z czym nie, ze Sramem też nie jest najgorzej może mniej ludzi się orientuje ale da się poszperać i odnaleźć. "Włoska robota" to co innego - można sobie zadawać pytania w googlach w najbardziej wyszukany sposób i człowiek nie ma najmniejszych szans dowiedzieć się co z czym co nie jest z jednej grupy lub grup pokrewnych z tego samego rocznika jest zgodne. Użytkowników Campy jest niewielu ale żeby aż tak to była wiedza tajemna? Skąd się w ogóle wzięło moje zainteresowanie, szukałem sobie łożysk, podkładek korby i kominów ze śrubami ... i nawet to nie było proste. Przy okazji moich nieciekawych poszukiwań nadziałem się samemu na wiele tematów pokroju "mam taki a taki napęd 10s, rozwaliłem przerzutkę a przerzutek z tego konkretnego rocznika i tej konkretnej grupy nie sposób kupić - czy mogę użyć którejś z nowszych przerzutek 11s" i te pytania pozostają zaaaaawsze bez odpowiedzi. Kurde nie ma nikogo kto odpowie - "tak możesz użyć tej a tej" , "nie nie możesz nic ze sobą nie jest zgodne" Więc mam taką propozycję. Jak ktoś wie cokolwiek o campie i to czy coś z czymś działa to niech się podzieli. No bo ktoś chyba coś wie? Pozdrawiam serdecznie.
Gość Napisano 26 Sierpnia 2021 Napisano 26 Sierpnia 2021 Ja coś czuję, że nawet Włosi nie wiedzą o co tam chodzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.