Gość Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Hej, Ktoś używał szczotkę ze zdjęcia? Jest miękka i nie niszczy lakieru? Potrzebuję w końcu coś kupić, bo mycie gąbką i pseudo szczotkami nie ma sensu. Szukałem także w szczotkach samochodowych, ale są za twarde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Znając życie taniej wyjdzie kupić dedykowaną szczotkę do mycia auta. Też nie niszczy lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Rzeczywiście jest odpowiednik K2, za 16 zł. Z tym że z doświadczenia wiem, że te szczotki do lakieru są tylko w teorii. Stąd moje pytanie czy ktoś używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Kupiłem taką niedawno w zestawie z tym różowym płynem Muc Off. Normalnie myję rowery na myjce, ale kupiłem to z myślą o urlopie, gdzie nie było żadnej w pobliżu. Szczotka jest naprawdę dobrze wykonana i ma bardzo miękkie włosie. Uważam, że jest warta swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.