Lolo352 Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Dzień dobry, Posiadam SR Suntour NRX-S Lo, 63mm z blokadą, który liczy sobie około 12 lat i nie trzyma on ciśnienia, a do tego blokada skoku nie działa. Rower STEVENS / X8 HS 33 Mój rower W serwisie powiedziano mi żebym zbierał na nowy. Jeżdżę głownie po asfalcie chociaż na wsiach jest raczej podłej jakości i dosyć dziurawy. Jeżdżę totalnie rekreacyjnie ale coś co by wybrało wszelkie nierówności by się przydało. Jedyne wymagania jakie mam co do nowego to żeby jego koszt nie przekroczył 500 zł i żeby utrzymał moje słuszne 130 kg. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 W jakim serwisie? -S to raczej solidne były i zapewne da się to odbudować niskim nakładem kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolo352 Napisano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedź. Mam blisko siebie serwis rowerowy, polecany przez znajomych, że solidnie podchodzą do swojej pracy-pasji. Ogólnie ja się na tym kompletnie nie znam dlatego wolałem zapytać tutaj. Jeżeli da się go naprawić to po prostu zaprowadzę go do innego serwisu. Prawdopodobnie rower od nowości nie widział serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 To powinien być serwis amortyzatorów a nie serwis rowerowy. Pogadaj z Piotrkiem z tąd: activia.sgl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolo352 Napisano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Dziękuję, tak też zrobię. Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.