piotrekek Napisano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Siemano. Od prawie 3 miesięcy ujeżdżam vento 4.0. Rower kupiłem roczny i sprzedający zostawił mi swoje pedały mtb. Kupiłem chyba najtańsze buty w deca+bloki mtb i tak jeżdżę, tragedii nie ma ale szału też nie. Stwierdziłem, że spróbuję spd-sl i kupiłem pedały, żółte bloki i buty giro savix. Odpaliłem yt, a dokładnie ten film ( nie wiem czy można dawać linki ale wstawiam) Zaznaczyłem sobie ten punkt na stopie, później na bucie, przykręciłem blok i tutaj mam problem.. od środka bloku do mojej kreski jest z 2/3 cm, a ma być z 8 mm.. Coś jest ze mną nie tak czy czegoś nie ogarniam.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 A buty dobrze dopasowane? But rowerowy ma siedzieć naprawdę ciasno ( ale bez uciskania). Zaznaczasz dobrą kość? To ma być ta wewnętrzna, najbardziej wystająca. No jest jeszcze kwestia samych butów, ale Giro wie co robi i wątpię żeby mocowanie było w skopanym miejscu. Pokaż zdjęcie buta z zaznaczonym miejscem kości i przykręcony blok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi