Sobek82 Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Co drugie MTB przerobisz tanim kosztem na tego mistyczno mitycznego Mariana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekgrwn Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Łap link kolego do XLki https://radlshop.de/products/marin-dsx-2?variant=41523982500016¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic Ja tam dziś Ske kupiłem. Zadzwoń, po angielsku się pewnie dogadasz, jak nie to z tłumacza napisz email, czy się zgodzę wysłać do PL i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 I cena "okazyjna" 😉. A tak w ogóle to dobrze bym przemyślał tą XL-kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekgrwn Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 To już inna kwestia, w DE taniej nie ma, za tyle tutaj one chodzą. Ja akurat tu mieszkam więc nie przeliczam na PLN. A czy koledze to pasuje to już jego sprawa Jakby co tu są 3 rozmiary https://www.radfieber.de/Marken-Stores/Marin-2021-DSX-2-700C-Brown-M-Brown.html?gclid=Cj0KCQjw3v6SBhCsARIsACyrRAl8DEdY9itkJr7Wimlecq6z83Tjuj5-GVuQR2WcL1085v5xl_tzjSIaAtYjEALw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel69 Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 38 minut temu, chudzinki napisał: I cena "okazyjna" 😉. A tak w ogóle to dobrze bym przemyślał tą XL-kę. myslisz ze za duży? Piszą ze XL-ka od 184cm. 49 minut temu, Sobek82 napisał: Co drugie MTB przerobisz tanim kosztem na tego mistyczno mitycznego Mariana. już tak robiłem. Wstawiłem sztywny widelec, zwaliło to geometrię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Gdzie tak jest napisane? Na ich stronie: XL 188cm to 193cm Nie mówię, że Ci nie przypasuje, ale ja bym zdecydowanie wybrał L-kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel69 Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Dzieki! Rzeczywiście na 185cm Lka. Zobaczyłem na allegro, ktoś wkleił zły opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.