Fkonopka Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 Czołem, jest możliwość usunięcia kawałka trasy z mapy w tej aplikacji?
Fkonopka Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 Zapomniałem wyłączyć i dojechałem do domu Ale znalazłem opcję z Privacy Zones i zobaczę czy coś to da.
Mihau_ Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 eksportujesz gpx, skracasz w jakimś programie i wrzucasz ręcznie na stravę
siemalysy Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Fkonopka napisał: Zapomniałem wyłączyć i dojechałem do domu Ale znalazłem opcję z Privacy Zones i zobaczę czy coś to da. Daje, Tylko sam tego nie zobaczysz. Żeby zobaczyć czy rzeczywiście, ta strefa jest prawidłowo wyznaczona, to musisz zerknąć z innego konta na swój trening.
vpablov Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 Masz w edycji crop activity, tam skracasz.
Fkonopka Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 Nie znalazłem tego crop activity ale opcja prywatny obszar działa, dzięki.
SpinOff Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 @Fkonopka Opcja prywatny obszar całkowicie ukryła Ci aktywność, czy tylko kawałek?
Sziva Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 Wchodzisz na daną aktywność na Stravie, po lewej stronie pod napisem "Remote views" masz takie trzy kropki. Klikasz w nie i wybierasz "Crop" (pierwsze na górze). Teraz możesz sobie suwakiem po prawej stronie nad mapą uciąć początek lub koniec. Akceptujesz całość klikając na słowo "Crop".
Fkonopka Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 49 minut temu, SpinOff napisał: @Fkonopka Opcja prywatny obszar całkowicie ukryła Ci aktywność, czy tylko kawałek? Nie ,tylko tyle ile zaznaczyłem. Można wybrać obszar 200, 400 i więcej metrów od wpisania adresu zamieszkania. @Sziva Działa, dzięki
grzybu Napisano 23 Sierpnia 2021 Napisano 23 Sierpnia 2021 Ostatnio strava rozszerzyła funkcjonalność obszaru prywatności. https://suport.strava.com/hc/en-us/articles/115000173384-Privacy-Zones Są teraz 3 rodzaje ukrywania (całość trasy, zdefiniowany obszar od adresu i start/koniec trasy). Obszar ukrycia zobaczysz też na swojej mapie jako inny kolor trasy. Do takich przypadków jak ma @Fkonopka, zdecydowanie najlepiej sprawdzi się Crop
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.