kotona Napisano 21 Sierpnia 2021 Napisano 21 Sierpnia 2021 W bontrager elite computer , wyskoczył mi klucz na wyświetlaczu , jak go skasować ?
Gość Napisano 21 Sierpnia 2021 Napisano 21 Sierpnia 2021 Ostatnio całkiem przypadkiem czytałem, że musisz zrobić reset licznika, a potem ręcznie wpisać dystans. Szczegółów nie pamiętam, ale może Cie to naprowadzi.
kotona Napisano 21 Sierpnia 2021 Autor Napisano 21 Sierpnia 2021 jak się robi reset ? i jak sparować z pomiarem mocy shimano ? prędkość i kadencję widzi , bo to czujnik bontrager ,ale tej mocy nie umiem sparować
kotona Napisano 21 Sierpnia 2021 Autor Napisano 21 Sierpnia 2021 reset zrobiłem ,pozostał problem ze sparowaniem pom. mocy shimano
Q_u Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 @NieLubiePoniedzialku dla niektórych google nie istnieje. @kotona https://trek.scene7.com/is/content/TrekBicycleProducts/Asset Library/documents/Manuals/pdf/BT17_MANUAL_RIDEtimeV2_Foldout.pdf O ile mowa o tym "bontrager elite" bo chyba nazwy pełnej nie podałeś.
kotona Napisano 23 Sierpnia 2021 Autor Napisano 23 Sierpnia 2021 czy przy parowaniu bontragera elite z pom. mocy shimano trzeba coś naciskać przy pedałach ? ,bo nic tam nie znalazłem do naciskania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.