Mod Team bogus Napisano 22 Sierpnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 @romancros musisz zmniejszyć zdjęcie. Jestem wzrokowcem i nie pamiętam jak to dokładnie było w kolejności, a jakoś czas temu to składałem. Na pewno najpierw musisz włożyć szaft z dystansem, nie pamiętam czy mały elastomer też tam ma być i go przykręcić od dołu. Potem do goleni wkładasz sprężynę, elastomer i zakręcasz korkiem. Smar w zasadzie bez większego znaczenia. Dobre byłoby coś pokroju smaru Sram do amortyzatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2021 14 godzin temu, Q_u napisał: @zekkerDzięki, że mnie cytujesz i do mnie pijesz, ale to nie ja mam problem z tym czymś, tylko autor wątku. Pisze, gdybyś nie zauważył. Piszę, żebyś się czegoś nauczył, a nie wykłócał o części, których w modelu autora nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi