nishii Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 Szukam w miarę budżetowego kasku na głowę 55cm, trasy szosowe, ale krótkie dystanse. Myślałem o tym decathlonowym https://www.decathlon.pl/p/kask-rowerowy-van-rysel-roadr-500/_/R-p-300818 Zda to egzamin czy coś lepszego jest w tej cenie? Od razu zaznaczę, że nie mam możliwości przymiarki stacjonarnie, muszę zamawiać przez interent.
Gość Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 Każdy kask ( oczywiście w granicach rozsądku) będzie lepszy niż jego brak.
abdesign Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 Może być, całkiem przyzwoity kask. Chociaż osobiście dołożyłbym te 60zł i kupił rysla 900 - lepiej wentylowany.
Fuxi Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 Kask musi pasować na głowę, dopiero potem ma być ładny. Ja mierzyłem różne we wszystkich lokalnych sklepach, a podpasował mi dopiero kupiony w ciemno przez Internet od 4F. Jak masz możliwość, to podjedź do Decathlonu i sprawdź na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.